06-209.73.471
06-209.73.471
info@controleinzicht.nl

Ouderen en senioren laten veel “belasting” geld liggen

Administratie | Belastingen | Toeslagen | Nabestaanden hulp | en meer

belastingaangifte huurtoeslag zorgtoeslag

Ouderen en senioren laten veel geld liggen!

Het duurt nog een paar maanden, maar voor je het weet is het weer zover. De belastingaangifte. Voor veel mensen en zeker ook ouderen en senioren een vervelende “klus” waar ze liever niet aan willen denken.  

Onze ervaring is dat veel ouderen en senioren moeite hebben met het doen van de belastingaangifte inkomstenbelasting. Soms krijgt men een brief van de belastingdienst dat men geen belastingaangifte meer hoeft te doen. De meeste senioren springen dan een gat in de lucht, want ze zijn weer van een lastige klus verlost. Maar is dit wel zo verstandig?

Administratiekantoor Aart Hoeven uit Harderwijk van de website Ouderenharderwijk.nl weet uit ervaring dat veel ouderen, door het niet doen van de belastingaangifte, soms geld laten liggen.
Ook weten niet alle ouderen dat ze soms recht hebben op toeslagen. Bijvoorbeeld: huurtoeslag en zorgtoeslag.

Het niet doen van de belastingaangifte kan u dus geld kosten! Jammer, want veel ouderen kunnen wel wat extra geld gebruiken. Maar hoe komt u erachter of u geld van de belastingdienst
( inkomstenbelasting, zorgtoeslag of huurtoeslag ) kunt terug krijgen? Ook al heeft u een brief gekregen van de fiscus dat u geen belastingaangifte meer hoeft te doen, kan het toch verstandig zijn om bij ons te laten controleren of u geen geld laat liggen.

Meestal kunnen wij op een eenvoudige manier zien of u nog recht heeft op geld van de belastingdienst. Deze eerste check is voor ouderen en senioren die woonachtig zijn in de regio Harderwijk meestal gratis.

Laat geen geld liggen en neem tijdig contact op met:
Administratiekantoor Aart Hoeven
Tel. 06-209.73.471
E-mail: info@controleinzicht.nl
Website: ouderenharderwijk.nl

Ouderenharderwijk.nl is een initiatief van Administratiekantoor Aart Hoeven uit Harderwijk. Regelmatig schrijven zij een blog met  tips en adviezen hoe ouderen en senioren om kunnen gaan met bijv. hun: veiligheid, administratie, belastingen, bankieren, verzekeringen, internet en digitalisering van de maatschappij en nog veel meer. 

foto: Pixaby / Pixels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *